:

:

TV Most

Foto: Foto Tanjug

clock

Jul 06, 2018   11:52

0

176

Povređeni mladić iz Prilužja u stabilnom stanju


"Pacijent Nikola Dejanović je stabilnih vitalnih parametara. I dalje se nalazi u jedinici intenzivne nege. Danas će se raditi dodatne dijagnostičke procedure, na osnovu kojih ćemo proceniti da li će i dalje biti zadržan na lečenju jedinice intenzivne nege ili će preći na odeljenje hirurgije", rekao je Elek.



Dejanović je u KBC Kosovska Mitrovica dopremljen juče ujutro sa teškim povredama u predelu grudnog koša i leđa.



Juče je Policija Kosova saopštila da su mladići učestvovali u tuči, osumnjičenom je određen pritvor, a da se traga za još jednim albanskim mladićem.



Slučaj se dogodio neposredno nakon tuče u kojoj su učestvovala bar dvojica Srba i dvojica Albanaca. Izjave su dali dvojica srpskih mladića, dok policija traga za jednim mladićem albanske nacionalnosti, navode.



"Kao rezultat aktivnosti i intenzivnih istraga, Policija Kosova do sada je uspela da identifikuje četiri osobe kao učesnike u tuči, od kojih dvojica Srba i dvojica Albanaca", saopšteno je iz policije.



Osumnjičenom Albancu V.S. (1995) određen je pritvor, a "dve osumnjičene osobe" - Srbin D.D. (1984) i Srbin S.S. (1994) - nakon davanja izjave, puštene su u redovnoj proceduri, dodaje se u saopštenju.



Policija Kosova traga za albanskim mladićem P.S., starosti oko 25 godina.



"U svojstvu materijalnih dokaza oduzeto je jedno vozilo koje pripada osumnjičenoj osobi i koja je zadobila telesne povrede u toku učestvovanja u tuči", dodaju iz policije.



 



 


Izvor: Radio Kontakt Plus

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva