:

:

TV Most

Foto: Foto Tanjug

clock

Avgust 16, 2018   12:19

0

276

Potpuna podrška predsedniku Vučiću u rešavanju pitanja KiM


“Vaše izjave da predsednik Vučić rečima „plaši Srbe na Kosovu“ je vaše tumačenje i shvatanje predsednikove izjave, koja nikako nije opasnost za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji i ugrožavanje interesa države Srbije. Zašto ste ćutali kada je DOS-ovski režim hapsio i predao Haškom tribunalu predsednika Srbije i generale vojske i policije, zbog navodnih zločina nad Albancima,kada je iz srpskih zatvora 2001i 2002.godine oslobodio 2108 zarobljeniih pripadnika terorističke, zločinačke „OVK“, dok smo mi porodice kidnapovanih Srba u Gračanici 2001.godine štrajkovale glađu, zbog otmica i kidnapovanja naših članova porodica i zašto niste pozvali predstavnike Srba sa Kosova i Metohije,koji su bili ministri i zamenici u „vladi Haradinaja“ da napuste tu nazovi instituciju, nakon pogroma Srba na Kosovu i Metohiji, marta 2004.godine”, navodi se u otvorenom pismu.



Udruženje podseća episkopa raško-prizrenskog i kosovsko-metohijskog Teodosiju i Igumana Visokih Dečana Savu Janjića da su ćutali kada su veterani terorističke, zločinačke „OVK“ proglasili tzv. Republiku Kosovo 2008.godine i kada je DOS-ovski režim Tadić-Jeremić pitanje Kosova i Metohije iz UN-a prebacio na EU i kada je taj isti režim stvorio granicu na Brnjaku i Jarinju.



“Ćutite i o tome koliko ste finansijski pomognuti od države Srbije i predsednika Vučića poslednjih pet godina. Da li vi istinski u predsedniku Vučiću vidite opasnost ili time prikrivate strah od Haradinaja i Tačija? Zašto ste sprečili da predsednik Vučić severni deo Kosova i Metohije i Kosovsko pomoravlje vrati državi Srbiji?”, navodi se u pismu.

ÄŒlanovi Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, poručuju da daju potpunu podršku predsedniku Vučiću u svim aktivnostima i “borbi“ u rešavanju pitanja Kosova i Metohije”.


Izvor: TV Most,saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva