:

:

TV Most

Foto: Radio Gračanica

clock

Mart 19, 2015   12:05

0

276

Poruka glumaca iz Gračanice: Ne očajavajte nikad

Dom kulture je i sinoć bio mesto gde se gračanička publika okupila kako bi ispratila mjuzikl „Ne očajavajte nikad“, nastalog po delu čuvenog srpskog pisca Branislava Nušića.

To je savremeni mjuzikl sa sviranjem, igranjem i pevanjem. Predstava je zapravo, politički komad, koji govori o društvu u kojem živimo.

Direktor pozorišta Nenad Todorović, koji je i režirao ovaj komad, kaže da je nastao pre četiri godine i da je igran nebrojano puta, po tekstu Branislava Nušića.

„Komad je napisao Nušić, mi smo ga preradili i od njega napravili mjuzikl. Najvažnije je da se on jako dopao publici što je nama, svakako, podstrek za dalji rad“, rekao je Todorović.

Jedan od glavnih likova Marta Šabanon, čiji lik tumači Vasilija Kokotović, poseduje snažan i kontroverzan karakter. Vasilija dodaje da nije prvi put u ovoj ulozi i da je jako zadovoljna reakcijom publike, pre svega.

„Divno je videti ljude u ovolikom broju koji prate naš rad. Za nas glumce najveća nagrada je aplauz, kog ovde u Gračanici ne manjka. Lik koji tumačim je zahtevan ali sam se jako dobro snašla i moram priznati da mi je drago što su to svi u ovoj sali prepoznali“, rekla je Vasilija Kokotović.

Ovo nije poslednje izvođenje, glumci najavljuju predstave svake srede u Gračanici i unapred se raduju novim aplauzima publike.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva