:

:

TV Most

clock

April 26, 2017   12:05

0

128

Porodice žrtava poručile: Nikada "Velika Albanija"

U otvorenom pismu ovo udruženje od rukovodstva Srbije traži da se Albancima "javno i otvoreno" kaže da je Haški tribunal ignorisao jedino srpske žrtve i hapsio srpske generale.
Isti taj sud je, ukazuje se u pismu, dozvolio i omogućio dokazanim albanskim zločincima Haradinaju, Tačiju, Ljimaju, Dautu Haradinaju, Muslijuu, nekadašnjem komandantu terorističke OVBPM, koji je odgovoran za veliki broj ubijenih civila, Srba i srpskih policajaca u kopnenoj zoni bezbednosti, da sada prete Srbiji nekakvom "Velikom Albanijom" do Niša.

"Nikada nećete ostvariti 'Veliku Albaniju', to vam je poruka od boraca Gvozdenog puka Leskovca, Vranja, Niša, Prokuplja, Kuršumlije. Teroristi tzv. OVK su 1998, 1999. spas našli bežeći u Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju, a NATO agresor je 1999. godine bombardovao Srbiju da bi spasio od uništenja terorističku OVK", navodi se u pismu.

Umesto da samozvani "komandanti" – zločinci terorističke OVK završe u haškim tamnicama, oni postaju lažni predsednici, lažni premijeri, lažni ministri lažne države "Kosova Republjik", čija je zemlja natopljena srpskom krvlju, čije su kosti ostale ispod autoputa Merdare-Priština-Bondstil-Metohija-Žuta kuća-Tirana, navodi se u pismu Udruženja porodica kidapovanih i ubijenih sa KiM.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva