:

:

TV Most

clock

Januar 19, 2015   12:05

0

212

Porodice kidnapovanih uputile pismo OEBS-u

"Prinuđeni smo da vam se obratimo i pomognete da se naši članovi porodica koji su kidnapovani od 1998-1999-2000.godine na Kosovu i Metohiji oslobode i vrate svojim porodicama i deci. Naša država Srbija predsedava organizacijom OEBS-a,a to je poslednja šansa da konačno Srbija pomogne našim mučenicima", navodi se u otvorenom pismu upućenom ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću.

U pismu se navodi da od njega očekuju da "jasno i glasno zatraži da ključni zahtev i obaveza OEBS-u, mora biti da se oteti Srbi odmah oslobode iz logora na Kosovu i Metohiji i Albaniji".

OEBS je ranije zahtevao i uspeo da Srbija oslobodi sve zarobljene pripadnike terorističke organizacije UČK-a i u periodu od 2001. do 2003. godine iz Srpskih zatvora oslobođeno je 2.108 Albanskih terorista i zločinaca, podseća se u saopštenju.

"Gospodine Dačiću, zašto Srbija ne traži to isto za svoje Srpske žrtve,imajte malo duše i konačno zatražite da se "odmah" i oteti Srbi oslobode i vrate svojim porodicama i domovini", navodi se u pismu.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva