:

:

TV Most

clock

Januar 19, 2015   12:05

0

209

Porodice kidnapovanih na Kosovu traže pomoć Dačića

"Prinudjeni smo da vam se obratimo i pomognete da se naši članovi porodica koji su kidnapovani 1998, 1999, 2000. godine na Kosovu i Metohiji oslobode i vrate svojim porodicama i deci", navode porodice u saopštenju.

Predsedavanje Srbije OEBS-u je, kako se ocenjuje, poslednja šansa da Srbija konačno pomogne članovima porodica kidnapovanih i ubijenih.

Porodice podsećaju da je OEBS ranije zahtevao i uspeo da Srbija oslobodi sve zarobljene pripadnike OVK i da "montiranom amnestijom, što nekim sporazumima političara, što preko noći, iz srpskih zatvora bude oslobodjeno 2.108 Albanskih terorista i zločinaca".

"Zašto Srbija nije umesto novca tražila zauzvrat otete Srbe, Rome i ostale. Ko je smeo i imao prava da oslobodi pravosnažno osudjene zločince na čelu sa Ljuanom Ibekimom Mazreku, zbog zločina nad
srpskim civilima i decom u Klečki", pitaju porodice.

One navode da 17. godina traže pravdu za srpske žrtve od svake vlasti, ali da su uvek bile propuštene sebi i ukazuju da ukoliko se njihov najnoviji zahtev ne uvaži, onda će to biti "svesno ignorisanje".

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva