:

:

TV Most

clock

Februar 19, 2018   12:05

0

196

Porodica Olivera Ivanovića nema podatke o istrazi


Porodica nema direktne informacije o istrazi ubistva srpskog političara sa Kosova Olivera Ivanovića, izjavio je danas za Fonet brat ubijenog Olivera Miroslav Ivanović.Miroslav Ivanović je rekao da im se niko nije direktno obraćao da bi im, eventualno, preneo dokle je stigla istraga. Istakao je da su članovi porodice bili pozvani da daju izjavu imaju li nekakve infomacije o poslednjim danima Olivera Ivanovića.




"S obzirom i na posao kojim se bavim mislim da bi bilo i neozbiljno informisati nas o detaljima tih istraga. Ipak bi mogli makar da znamo kako procenjuju napredak u tom smislu da ima indicija, da li se može na nešto već ukazati. Bukvalno smo prinuđeni i osuđeni da informacije o svemu tome dobijamo iz nastupa pojedinih političara, kada nađu i ukoliko smatraju za shodno da o tome informišu javnost", rekao je Ivanović.



Na pitanje kako njemu, kao dugogodišnjem sudiji, izgleda slučaj privođenja pa puštanja dvojice policajaca Ivanović je rekao da je njima na teret stavljeno manipulisanje dokazima "ma šta jezički tumačeno to znači".



Kaže da njemu "ne deluje da za sada tu ima nečeg ozbiljnog" i smatra da je "još rano donositi zaključke".



Božović: Mnogo mućenja vode u istrazi



I zamenica predsednika Građanske inicijative SDP Ksenija Božović kaže za Fonet da nemaju nikakvu zvaničnu informaciju o toku istrage, već da "ima mnogo spekulacija, mnogo mućenja vode", a pitanje je zbog čega se to radi.



Smatra da je to "verovatno da bi se sve zataškalo, jer vreme prolazi".



"Ja samo želim da kažem da mi iz SDP nećemo da stanemo. Da ćemo svakodnevno da vršimo pritisak i treba svi to da shvate. A valjda bi trebalo da proradi i ljudska savest jer je ugašen jedan život", smatra Božovićeva.



Ubistvo Olivera Ivanovića, koji je bio i odbornik lokalne Skupštine opštine, nije na dnevnom redu zakazane sednice, a neće se razgovarati ni o bezbednosnoj situaciji, potvrdila je Božovićeva, i sama odbornica SDP-a.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva