:

:

TV Most

Foto: Radio Gračanica

clock

Avgust 14, 2018   19:30

0

240

Popović: Verujemo našem državnom vrhu


„Nikada više Srbije nismo imali na ovim prostorima od kad se državni vrh uhvatio u koštac sa svim našim problemima. Mi verujemo našem državnom vrhu jer i sami znate da institucije u Prištini nisu zaslužile poverenje. Ja verujem da će se izaći sa najboljim mogućim predlogom, koji će obuhvatiti sve naše interese, pre svega da opstanemo i ostanemo južno od Ibra“, poručio je Popović.



„Vi ako mislite da postoji neki drugi plan i da treba da verujemo nekom drugom više nego našem državnom vrhu kažite kome?“ upitao je Popović i dodao, misleći na centralno Kosovo, da mora da se zna da tamo gde živimo moramo da pričamo pomirljivim jezikom.



„Moramo da se borimo da opstanemo i pre svega da vidimo na koji način možemo da zaštitimo nešto što je esencijalno bitno za naš narod a to je obrazovanje, zdravstvo, socijalna davanja jer na centralnom Kosovu više od 80% plata stiže iz Srbije i jednostavno mi zavisimo od svega toga, koliko god to nekome bilo smešno to je tako”, naglasio je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.


Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva