:

:

TV Most

Foto: Foto Opština Gračanica

clock

April 19, 2018   12:05

0

222

Popović sa građanima: Socijalni problemi najbrojniji


Kako je navedeno u saopštenju, problemi građana u najvećoj meri su socijalne prirode, a prema Popovićevim rečima lokalna samouprava nastojaće da pomoge koliko je u mogućnosti i u njenoj nadležnosti.

„Tražila sam pomoć oko rešavanja stambenog pitanja, pošto ja, suprug i ćerkica već 17 godina stanujemo privatno. Nezaposlena sam, završila sam medicinsku školu, a apsolvirala engleski jezik, ali trenutno zbog finansija ne mogu da nastvim sa studijama. Oduševljena sam kako me je predsednik primio, hvala mu na svemu, videćemo šta i kako dalje“, kazala je Milijana Ivić Informativnoj službi opštine Gračanica nakon razgovora sa Popovićem.

„Sin mi je završio ekonomski fakultet i nezaposlen je. Ako u dogledno vreme ne nađe posao otićiće odavde. Znam da Opština i predsednik nemaju mogućnost, situacije je kompleksna i država Srbija, ako misli da zadrži narod na Kosovu, mora da zaposli mlade ljude, to je suština“, kazao je Radmilo Jović iz Lapljeg Sela.

Sasivar Salijević iz Gračanice tražio je pomoć u građevinskom materijalu za dogradnju dve sobe. 

„Puno hvala predsedniku Popoviću, lepo me primio, znam da ne može svima da pomogne, ali nadam se da će bar nešto pomoći. Bio sam za građevinski materijal za dogradnju kuće. Posle 12 godina u porodici se rodila beba, kuća u kojoj živimo je mala i hladna i želimo da obezbedimo normalne uslove za odrastanje. Ovde sam rođen i ne planiram da odem“, kaže Salijević.

Popović kaže da direktnom komunikacijom sa građanima nastoji da unapredi opštinsku efikasnost, kao i komunikaciju s građanima. Isto će biti nastavljeno i u narednom periodu a sledeći prijem građana u planu je za naredni četvrtak, a na razgovor čega još njih 400, navedeno je u saopštenju.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva