Vesti
Popović razgovarao sa građanima

14:39, 15.06.2018

|

Izvor: TV Most, saopštenje

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović i ove nedelje saslušao je probleme dvadesetak građana.Problemi građana nisu se razlikovali od dosadašnjih i pretežno su se odnosili na socijalna i stambena pitanja.


Gospava Rašić iz Dobrotina na razgovor kod predsednika je došla, kako kaže zbog nerešenog stambenog pitanja.

„Već 15 godina živim privatno sa svojom porodicom, došla sam na razgovor i predsednik je ponudio rešenja, tako da ima nade, sad mi je već lakše“, kazala je Gospava.

Ivana Mitrović iz Radeva na razgovor kod predsednika je došla sa svojom porodicom.

„Za razgovor kod predsednik prijavili smo se zbog nezaposlenosti. Ja ne radim nigde, mi smo predsedniku izneli svoja rešenja, on nas je saslušao i rekao da će učiniti sve što je u njegovoj moći“, rekla je Ivana Mitrović.

„Moj problem je što trenutno ne radim nigde, ni supruga ni ja nismo radno angažovani. Predsednik je rekao da se prijavim kada budu bili konkursi, i da zajednički rešimo taj problem“, kazao je Srđan Marković iz Gračanice.

Predsednik Popović kaže da direktnom komunikacijom sa građanima nastoji da unapredi opštinsku efikasnost, kao i komunikaciju sa građanima. Isto će biti nastavljeno i u narednom periodu, sledeći prijem građana u planu je za naredni četvrtak.


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design