:

:

TV Most

Foto: Foto Opština Gračanica

clock

Maj 03, 2018   12:05

0

248

Popović razgovarao sa građanima


„Građani iznose svoje probleme, a mi pokušavamo da nađemo način da im pomognemo i rešimo ono što je moguće. Ljudi dobijaju pažnju i znaju da smo tu zbog njih“, kaže Popović.

Na razgovor dolaze i mlađi i stariji sugrađani. 

„Problem je posao, 19 godina živim u Srbiji i želeo bih da se vratim u Gračanicu gde sam rođen. Tražio sam uslove za povratak“, kaže Dragan Miladinović.

„Došao sam da ukažem na problem velikog broja pasa lutalica koji nam čine veliku štetu, jer u potrazi za hranom kolju nam živinu, a mi imamo strah da izađemo na ulicu. Tražio sam pomoć oko sanacije mosta, koji voda redvno odnosi, jer živim u blizini reke. Bavim se poljoprivredom i tražio sam takođe pomoć u vezi sa tim“, kaže mladi Nemanja Andrejević iz Gračanice.

„Došli smo da se zahvalimo predsedniku Popoviću jer smo nedavno na konkursu dobili stambenu jedinicu u Suvom Dolu. Mi smo petočlana porodica i ovo će nam mnogo olakšati život. Opština je imala razumevanja za naše probleme, živeli smo u velikom siromaštvu, nismo imali kupatilo niti osnovne uslove za higijenu i život, živeli smo kao u štali“, kaže Galip Emini iz Lapljeg Sela.

„Majka sam četvoro dece, kod predsednika sam bila u vezi posla, ništa mi drugo ne treba. Lepo me je primio i saslušao i kazao da će mi pomoći ikako ako može. “, kaže Sonja Ničić iz Batusa.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović sa građanima razgovara jednom nedeljeno, uglavnom četvrtkom, navedeno je u saopštenju.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva