:

:

TV Most

clock

Januar 23, 2018   12:05

0

261

Popović, Bratu: Uključiti omladinu u sve procese


Na sastanku se govorilo o  uključivanju omladine u društvo, predstavljen je rad OEBS-a, predstavljeni su programi ove organizacije kao i planovi o treninzima koji se odnose na mlade.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović navodi  da postoji mnogo programa gde bi moglo uključiti omladinu.

„Razgovarali smo o omladini, imali smo sastanak sa predstavnicima omladinskih organizacija, a i sa samom omladinom, razgovarali smo sa njima o problemima i o mogućim rešenjima. Meni je drago da OEBS ima dosta programa koji će pre svega poboljšati život  i edukaciju omladine u opštini Gračanica“, rekao je Popović.

Ambasador misije OEBS-a na Kosovu Jan Bratu ističe da je jedna od ključnih stvari uključiti omladinu u sve procese.

„Jedna od stvari koju je predsednik Popović pokrenuo koju ja smatram veoma važnom jeste upravo što on pokušava da kroz svoj rad uključi omladinu što je više moguće u sve procese koji se dešavaju“, kazao je ambasador Bratu.

Omladina je veoma važna za opštinu poput Gračanice istakao je Jan Bratu.

„Veoma je važno da omladina u opštini Gračaica oseti da ih neko ceni i da postoji budućnost za njih, upravo iz tog razloga ja smatram da je uključivanje omladine u sve ove procese od ključne važnosti jer na taj način omladina će videti i shvatiti da postoji budućnost za njih i da oni mogu da ostanu ovde“ dodao je Bratu.



 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva