TV Most - Pomoć bolesnoj deci i fudbalskom klubu Babin Most-Runi
Vesti
Pomoć bolesnoj deci i fudbalskom klubu Babin Most-Runi

08:05, 13.03.2018

|

Izvor: TV Most

Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srspke Milorad Arlov boraviće na Kosovu i Metohiji od 15. do 18. marta.
FotoTV Most


U petak, 16.marta u 10 časova, tačno dva meseca od ubistva Olivera Ivanovića, Arlov će položiti cveće na spomen ploču koja je postavljena na mestu ovog teškog zločina u Kosovskoj Mitrovici.

Bolesnoj deci iz Udruženja roditelja “Podrži me“ iz Kosovske Mitrovice, u subotu 17.marta kod Hrama Sv. Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici u 11 časova uručiće 50 novih jakni vrednosti oko 1.500 evra, poklon Nenada Popovića iz Banja Luke, koji je na taj način želeo pomoći bolesnoj deci i njihovim porodicama. Tom prilikom biće uručen i novi aspirator vrednosti 300 evra devetogodišnjoj Emiliji Marković iz Zvečana koja boluje od cerebralne paralize.

Odbor je nedavno sa 350 evra pomogao lečenje Vladimira Slavkovića iz Zvečana koji ima teški oblik bolesti limfnih žlezda i potrebna su velika novčana sredstva za njegovo lečenje u Nemačkoj.

U nedelju,18. marta u 11 časova Arlov će posetiti novoosnovani fudbalski klub Babin Most-Runi i pokloniti jedan komplet dresova i 10 lopti, poklon Fudbalskog Saveza Republike Srpske na čelu sa predsednikom Milom Kovačevićem. 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design