:

:

TV Most

Foto: Foto RTS

clock

Mart 15, 2018   12:05

0

173

Policija tokom pretresa vozila pronašla zolje,dinamit,mine


Policija je u Beogradu i Trsteniku uhapsila T. T. (1959), S. I. (1987) i J. N. (1980) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplenili veću količinu oružja i eksplozivnih sredstava.



Prilikom pretresa vozila kojim je upravljao T. T., a u kome su bili S. I. i J. N., policija je pronašla tri zolje, automatski pištolj, kilogram dinamita sa telefonom za daljinsko aktiviranje i minu.



Takođe, policijski službenici su nakon pretresa stana koji je koristio osumnjičeni T. T. pronašli revolver i samostrel, a u stanu osumnjičenog S. I. četiri optička nišana za oružje, šest nosača za optički nišan i mobilni telefon za koji se sumnja da se koristi prilikom postavljanja eksplozivnih naprava.



U stanu osumnjičenog J. N. pronađeno je i 13 prigušivača za vazdušne puške, kao i 55 optičkih nišana za ručne bacače granata.



Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva