:

:

TV Most

Foto: Foto Wikimedija

clock

April 01, 2015   12:05

0

123

Policija odblokirala put u Zupču

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da je Specijalna jedinica Kosovske policije “Region-sever” blokirala put do 11 sati nakon čega je saobraćaj ponovo uspostavljen.

“Saobraćaj je bio blokiran od 9 do 11 časova u mestu Zupče. Specijalna jedinica Kosovske policije "Region-sever" pružala je asistenciju u vidu obezbeđenja šireg prstena pripadnicima Pritvornog centra iz Kosovske Mitrovice i Euleksa", rekao je Bojić.

Bojić nije mogao da precizira zašto je put u Zupču bio blokiran, istakavši da je Kosovska policija samo pružala asistenciju.

Pojedini kosovski mediji javili su ranije da Kosovska policija, Euleks i istražni organi na Kosovu danas rekonstruišu ubistvo pripadnika ROSU policije Envera Zumberija, koji je ubijen 26. jula 2011. godine kada je ROSU pokušala da zauzme administrativni prelaz Brnjak.

Sudski postupak u vezi sa ubistvom ovog policajca pokrenut je decembra prošle godine u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, gde se sudi dvojici Srba iz Zubinog Potoka koji su osumnjičeni za to ubistvo.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva