:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jun 22, 2018   17:39

0

349

Pokrajinskom Crvenom krstu doniran automobil


Ugovor o donaciji potpisali su, u prisustvu zamenika direktora Kancelarije za KiM Dušana Kozareva , predsednik IO Banke Poštanska štedionica A.D. Beograd mr Bojan Kekić i sekretar Pokrajinskog Crvenog krsta Dragiša Murganić.



„S obzirom da smo po zaključku Vlade preuzeli deo imovine i deo obaveza Jugobanke Kosovska Mitrovica, procenili smo da bi jedan ovakav atraktivan auto dobro došao nekoj od institucija na Kosovu i Metohiji, i iz tih razloga smo se opredelili da kao donaciju poklonimo ovaj Nisan auto“,  rekao je Bojan Kekić.



„Banka Poštanska štedionica je humana i odgovorna u svim drugim delovima zemlje, želela je da dolazak na Kosovo i Metohiju obeleži jednim divnim gestom, čiji smo danas svedoci. Drago mi je što su prepoznali da je Crveni krst Kosova i Metohije posebno simboličan, i kao institucija i u smislu rada i prisustva na Kosovu i Metohiji i zavređuje ovakav poklon, njima to zaista treba i verujem da će uz ovu donaciju biti lakše“, istakao je Kozarev.



„Vozilo, kao donacija, će predstavljati jedan od uslova poboljšanja efikasnosti u radu Crvenog krsta na KiM. Mi zaista imamo potrebu za ovakvom vrstom donacija, i  mislim da smo celokupnim radom u proteklom periodu dokazali da ćemo opravdati poverenje koje smo danas dobili“, naveo je direktor Crvenog krsta KiM, Dragiša Murganić.



Automobil Nisan Kaškai,  Crvenom krstu Kosova i Metohije će omogućiti efikasniji rad na terenu.


Izvor: TV MOST

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva