:

:

TV Most

clock

Jun 21, 2017   12:05

0

117

Pojačan saobraćaj na putevima ka Makedoniji i Crnoj Gori

Jači intenzitet saobraćaja očekuje se tokom vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS vozače poziva da s obzirom na letnje temperature ukoliko mogu izbegavaju vožnju u najtoplijem delu dana, između 11 i 16 časova i da kada osete prve znake umora, pad koncentracije ili nervozu, obavezno naprave pauzu.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na GP Horgoš su oko 90 min.

Produžavaju se radovi na državnom putu II B reda broj 347, na deonici od državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75) do centra Vrčina, do 10. jula, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Zbog tehnologije samih radova na sanaciji kolovozne ploče, radovi se produžavaju do 26. juna do 19.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (Obilaznica oko Beograda) na mostu preko reke Save.

Radovi se izvode u kontinuitetu i za saobraćaj je zatvoren smer ka Novom Sadu, a saobraćaj je preusmeren na smer ka Beogradu i regulisan semaforskom signalizacijom uz naizmenično propuštanje vozila.

Završeni su radovi na državnom putu I A reda broj 1, (auto-put E-75), deonica od naplatne stanice „Doljevac" do petlje „Leskovac centar" i saobraćaj je normalizovan.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva