:

:

TV Most

clock

April 07, 2015   12:05

0

160

Pojačan rad u sektoru naplate putarine za Uskrs

U cilju efikasnijeg obavljanja poverenih poslova, sprečavanja zastoja i bržeg protoka vozila na naplatnim stanicama, izvršene su pripreme koje podrazumevaju obezbeđen dodatni broj inkasanata, a svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica biće u funkciji 24 sata dnevno bez pauze.

Takođe, na vidljivim mestima biće postavljena obaveštenja vozačima da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, a obaveštenja će biti napisana i na tri strana jezika - engleskom, nemačkom i turskom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Inkasanti će imati dovoljno sitnog novca za vraćanje kusura, svi šefovi Odseka i njihovi pomoćnici biće dežurni na terenu, obilaziće naplatne stanice i kontrolisati organizaciju rada, a organizovan je i poseban režim rada radnika tehničke službe da bi se iznenadni kvarovi otklanjali u što kraćem roku.

Učesnici u saobraćaju putarinu mogu da plaćaju u dinarima (učesnici domaćih i stranih registarskih tablica), evrima (učesnici stranih registarskih tablica), putem platnih kartica kao i elektronskom naplatom putarine bez zaustavljanja.

Putevi Srbije apeluju na domaće učesnike u saobraćaju da pripreme tačan iznos putarine radi bržeg prolaska kroz naplatne stanice i da, u skladu sa svojim mogućnostima, ne koriste popodnevne sate poslednjeg dana praznika za povratak svojim kućama, već da to čine ravnomerno tokom celog dana da bi se izbegla veća zadržavanja, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva