:

:

TV Most

clock

Avgust 16, 2018   13:50

0

122

Podrška naprednjaka Vučiću stiže iz Požege, Lebana i severnog Banata


„"Svi glasnogovornici i poltroni Saveza za pljačku Srbije koji su u svom mandatu kumovali nezavisnosti Kosova, omogućili da se pitanje nezavisnosti Kosova iz UN prebaci pred MSP, danas pozivaju na puč i dižu glas protiv Vučića samo zato što ima hrabrosti da reši višedecenijsko goruće pitanje i da ga ne ostavlja našim pokolenjima u amanet", naveo je Miličković.



On je, u pisanoj izjavi, dodao da su građani Srbije, kao i Srbi iz južne pokrajine, videli kako izgleda briga "tajkuna Đilasa, Jeremića, Obradovića, Tadića i preostalih iz lopovske svite", te da su ih zato Vučić i SNS pobeđivali na izborima, pa čak i onima za mesne zajednice.



„"Za razliku od njih predsednik i te kako obilazi i razgovara sa narodom, pruža im podršku i štiti interes Srbije i građana uvek i svuda", naveo je Miličković i pozvao građane na jedinstvo u podršci predsedniku.



Podršku je pružio i Opštinski odbor SNS Požega, koji u saopštenju osuđuje svaki vid pretnji, poziva na nasilje i napade koji su, kaže, u poslednje vreme sve učestaliji i brutalniji, a posebno napade na članove porodice predsednika Srbije.



Poručuju da podržavaju politiku reformi, reda, rada i napretka Srbije i da neće dozvoliti da se Srbija vrati unazad, "u doba kada su je Đilas, Jeremić, Obradović i ostali uništavali na svakom koraku".



„"Uprkos sramnim pokušajima da se izazovu neredi u Srbiji da se uruši njena stabilnost i ugled, za koje se Vučić izborio, nastavićemo da radimo za bolju budućnost naše zemlje, koja je tek sada, posle mnogo godina, na pravom putu napretka", navodi se u saopštenju.



Povereništvo SNS Lebane navodi da predsednik vodi državnu i nacionalnu politiku u okolnostima koje su vrlo teške, ali da su sigurni u njegove namere i odgovornost prema očuvanju mira i stabilnosti.



Dodaju da su građani Lebana najbolji svedoci dešavanja na KiM, jer se nalaze na samo par kilometara od administrativne linije.



I odbori SNS u severnom Banatu osudili su napade na predsednika "od strane Saveza za sopstvene džepove", koji čine oni kojima je, kažu, jedini smisao bavljenja politikom "izazivanje nereda, haosa i krvoprolića, pljačka sopstvenog naroda i uništavanje svega što je Srbija postigla zadnjih godina".



Zato članovi SNS iz Kikinde, Ade, Sente, ÄŒoke, Novog Kneževca i Kanjiže pružaju podršku predsedniku da istraje u borbi za bolju i jaču Srbiju, nađe rešenje za probleme i pritiske sa kojima se susreće na putu.



Podršku je pružio i član Izvršnog odbora SNS Dragomir Petronijević koji je istakao da Vučić predvodi tešku borbu, koja traje decenijama, za bolje sutra srpskog naroda, dok pojedinci u našem društvu ne shvataju značaj ovog momenta i „guraju klipove u točkove koji voze napred".



I svi odbori SNS u Beogradu podržavaju Vučića



Gradski odbor SNS Beograda, sa svih 17 opštinskih odbora, pružio je danas punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u nastavku pregovora i rešavanju pitanja južne srpske pokrajine.



"Onima koji jedino znaju da kritikuju, pozivaju na nasilje, puč i krvoproliće poručujemo da ni Srbija, ni Aleksandar Vučić neće ustuknuti pred njihovim napadima, već da će svuda i na svakom mestu štititi interese srpskog naroda" navedeno je u saopštenju Gradskog odbora beogradskog SNS.



Podršku predsedniku Vučiću uputili su odbori: Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin i ÄŒukarica, precizirano je.



"Podli potezi Đilasa, Jeremića, Obradovića i njima sličnima, koji se ogledaju u mržnji i kritici bez jednog konstruktivnog predloga imaju za cilju destabilizaciju Srbije, urušavanje međunarodnog ugleda, ali i izazivanje straha i panike kod građana i jasan su pokazatelj njihove političke nezrelosti i bezobzirnosti" ocenili su naprednjaci Beograda.



Kako kažu uprkos napadima "članova Saveza za pljačku Srbije i onih ljudi koji su je opustošili, koji su od Srbije i njenih građana samo otimali, prodali je i brinuli samo o vlastitom interesu" neće odustati od borbe za jaku Srbiju, interes Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a u toj i takvoj borbi Aleksandar Vučić ima jasnu i apsolutnu podršku pre svega građana Srbije.



Podrška Vučiću stizala je juče i od brojnih odbora SNS iz drugih delova Srbije, kao i od predsednika svih srpskih opština na Kosovu i Metohiji.


Izvor: Tanjug, RTV

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva