:

:

TV Most

Foto: Novosti

clock

Februar 27, 2015   12:05

0

215

Počinju isključenja struje neredovnim platišama

“Elektrodistribucija” Kosovska Mitrovica obaveštava kupce koji nisu blagovremeno izmirili obaveze za utrošenju električnu energiju da je rok plaćanja istekao.

“Zbog izuzetno niskog stepena naplate, preduzeće će započeti akciju obustave isporuke električne energije neredovnim platišama. Isključenja električne energije po trafo zonama na teritoriji opština Kosovska Mitrovica, Zvecan, Leposavcić I Zubin Potok vršiće se od 4.marta 2015.godine“, ističe se u saopštenju.

Dodaje se da će građani posredstvom lokalnih medija biti blagovremeno obaveštavani u kom vremenskom periodu će se u pojedinim trafo zonama vršiti obustava električne energije.

Iz “Elektrodistribucije” Kosovska Mitrovica napominju da kupci svoje dospele obaveze mogu izmiriti na svim šalterima poslovnih banaka i Pošte, kao i na naplatnim mestima “Elektrodistribucije” Kosovska Mitrovica.

U Kosovskoj Mitrovici uplata se može izvršiti u prostorijama poslovne zgrade ED Kosovska Mitrovica, ulica Filipa Višnjića bb i u naplatnom mestu u ulici Vlade Ćetkovića bb (kod Kraša).

U Zubinom Potoku potrošači svoje račune mogu platiti u poslovnim prostorijama ED Kosovska Mitrovica, RJ Zubin Potok, ul.Kolašinskih kneževa bb.

Gradjani Leposavić svoja dugovanja mogu izmiriti u poslovnim prostorijama ED Kosovska Mitrovica, RJ Leposavić, ul.24.novembra bb, a gradjani Leška u poslovnim prostorijama Elektrodistribucije Kosovska Mitrovica u ulici Braće Matovića bb (Dom kulture).

Izvor: TV Most, saopštenje

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva