Vesti
Počinje Beer Fest

08:24, 15.08.2018

|

Izvor: Tanjug,RTV

Rošin Marfi, The Stranglers, Riblja Čorba, Aerodrom, Nele Karajlić, E play, Sanšajn, Lolobriđida ...samo su deo liste izvođača koji će zabavljati posetioce Beer Festa od 15. do 19. avgusta na beogradskom Ušću, najavili su organizatori u Skupštini grada Beograda.


Dejan Grastić, jedan od osnivača Beer Festa, zahvalio je svim komunalnim službama, turističkim organizacijama na pomoći u organizaciji festivala i muzičarima koji zajedno sa publikom prave prepoznatljivu atmosferu za vreme ove jedinstvene manifestacije.
Prvi put na festivalu postoji i treća bina na kojoj će se odvijati program koji je isplaniran sa ekipom iz beogradske pivnice "Sabirni centar"."Unapredili smo sve zone festivala a posebno mi je zadovoljstvo što ćemo prvi put na Ušću ugostiti kultni post-pank bend The Stranglers. Naravno publika će imati priliku da vidi i britansku elektro - pop kraljicu Rošin Marfi. naravno tu su i Nele Karajlić, Riblja Čorba koja sutra slavi 40 godina karijere, Električni Orgazam, Aerodrom, E play, Sanšajn, Lolobriđida..." kazao je Grastić.Multimedijalni umetnik i nekadašnji lider benda "Zabranjeno pušenje" podsetio je okupljene da se u Beogradu i Srbiji rokenrol svira 60 godina."Rokenrol je sada deo našeg kulturnog nasleđa i bio je jako značajan za razvoj mnogih generacija. Beograd i Srbija su što se tiče rokenrola ispred Evrope. Nastupao sam na mnogim festivalima bili oni elitistički ili namenjeni masovnoj poseti. Tvrdim da je Beer Fest jedan od najboljih. Do sada sam samo pio pivo u publici na Beer Festu i sada imam priliku prvi put da sve to vidim sa pozornice", kazao je Karajlić.
 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design