:

:

TV Most

clock

Avgust 15, 2018   08:24

0

181

Počinje Beer Fest


Dejan Grastić, jedan od osnivača Beer Festa, zahvalio je svim komunalnim službama, turističkim organizacijama na pomoći u organizaciji festivala i muzičarima koji zajedno sa publikom prave prepoznatljivu atmosferu za vreme ove jedinstvene manifestacije.




Prvi put na festivalu postoji i treća bina na kojoj će se odvijati program koji je isplaniran sa ekipom iz beogradske pivnice "Sabirni centar".



"Unapredili smo sve zone festivala a posebno mi je zadovoljstvo što ćemo prvi put na Ušću ugostiti kultni post-pank bend The Stranglers. Naravno publika će imati priliku da vidi i britansku elektro - pop kraljicu Rošin Marfi. naravno tu su i Nele Karajlić, Riblja Čorba koja sutra slavi 40 godina karijere, Električni Orgazam, Aerodrom, E play, Sanšajn, Lolobriđida..." kazao je Grastić.



Multimedijalni umetnik i nekadašnji lider benda "Zabranjeno pušenje" podsetio je okupljene da se u Beogradu i Srbiji rokenrol svira 60 godina.



"Rokenrol je sada deo našeg kulturnog nasleđa i bio je jako značajan za razvoj mnogih generacija. Beograd i Srbija su što se tiče rokenrola ispred Evrope. Nastupao sam na mnogim festivalima bili oni elitistički ili namenjeni masovnoj poseti. Tvrdim da je Beer Fest jedan od najboljih. Do sada sam samo pio pivo u publici na Beer Festu i sada imam priliku prvi put da sve to vidim sa pozornice", kazao je Karajlić.




 


Izvor: Tanjug,RTV

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva