Vesti
Počeo "Exit"

22:13, 12.07.2018

|

Izvor: Tanjug

Na Petrovaradinskoj tvrđavi večeras je počeo 18. po redu muzički festival Egzit. Novi Sad će ovog vikenda ugostiti još jedan ceo grad sastavljen od 55.000 turista iz preko 70 zemalja sveta koji će od četvrtka do nedelje pohoditi zvanično najbolji evropski veliki festival.


 Atmosfera se već može prepoznati po punim kafićima i prodavnicama u kojima se govore brojni svetski jezici, a žurka u "Exit" kampu na Štrandu već je počela.I ovogodišnji "Exit" će biti otvoren uz spektakl na glavnoj bini.Festivalske kapije otvorene su u 19 sati, a nakon nastupa rok kantautorke LP, tačno u 22.40 sati okviru ceremonije otvaranja nastupiće jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba - Sergej Polunjin uz "Almazian Symhony" i vatromet na kraju ceremonije.


Od 23.30 sati nastupa art-pop senzacija Fiver Rej, a 00.55 sati na scenu izlazi popularni trio "Migos".Ovoj listi zvezda u narednim danima pridružiće se od svetskog DJ-a broj 1 Martina Gariksa, preko originalne Grejs Džouns, pa sve do liste zvezdi na "mts Dance Areni" koju predvode Riči Hotin, Maseo Pleks, Solomun i Nina Kravic.


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design