:

:

TV Most

clock

Oktobar 18, 2017   12:05

0

200

Počeli nadzemni radovi "Beograda na vodi"

Obe zgrade biće visoke po 82 metra, sa po 23 sprata i sadržaće moderne stambene jedinice različitih veličina – od studio-apartmana do četvorosobnih stanova.

Ponuda u "BW Vista" i "BW Parkview" biće upotpunjena prodavnicama, restoranima i kafićima na podijumu, dečijim igralištem i obdaništem.

Ove dve zgrade projektovao je arhitektonski biro DWP, a vođa projektantskog tima Metju Engele osvojio je prestižnu nagradu za najboljeg arhitektu Bliskog istoka za 2016. godinu.

Jedinstveni oblik zgrada, poput latiničnog slova "L", omogućava da svi stanovi imaju pogled ka reci, parku ili ka gradu.

"Smeštene na par minuta hoda od Sava Promenade i reke, obe stambene zgrade nalaze se nedaleko od 'The St. Regis Belgrade', hotela smeštenog u 'Kuli Beograd', kao i u blizini BW Galerije, najvećeg tržnog centra u regionu, što stanovanju u ovim zgradama daje dodatnu vrednost i upotpunjuje njihov sadržaj", navodi se u saopštenju.

"Beograd na vodi" predstavlja novu gradsku celinu duž reke Save u Beogradu.

Prostire se na površini od oko milion kvadratnih metara i sa ukupnom građevinskom površinom od 1,8 miliona kvadratnih metara, čini moderan grad unutar grada, koji gradi kompanija "Igl hils".

Sadržaće stambene prostore i kancelarije, tržni centar "VW Galerija", hotele različitih kategorija, obrazovne ustanove, moderne zdravstvene službe, kao i javnu obalu dugu 1,8 kilometara i parkove sa nizom zabavnih sadržaja.

 

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva