:

:

TV Most

clock

Septembar 15, 2015   12:05

0

149

Plan za bolji život svih građana Kosova i Metohije

„Ovo nije politički dokument, već dokument koji sadrži preporuke za rešavanje životnih problema u svim oblastima“, naglasio je Stojanović u izjavi datoj novinarima nakon prezentacije.

U ovom dokumentu pobrojano je nekih 12 oblasti na kojima će se intenzivno raditi, ali najveća pažnja, prema rečima zamenika premijera biće posvećena poljoprivredi, zdravstvu, obrazovanju, kulturi, sportu i zaštiti životne sredine.

Prema rečima Stojanovića, poljoprivreda je oblast na koju treba uložiti najviše truda i gde pored ostalih problema još uvek postoji problem uzurpacije srpske zemlje.


Na pitanje novinara da li je ovaj dokument nekakva osnova Zajednice srpskih opština Stojanović je rekao da je stanje u svim oblastima života dosta loše, ali da se neće baviti „lovom na veštice i tražiti krivce za takvo stanje“, već da ovim dokumentom on i njegov tim žele da urade sve što je potrebno da bi celokupno stanje u narednom periodu bilo mnogo bolje i da bi stanovništvu na ovom prostoru omogućili bolji i prosperitetniji život.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva