:

:

TV Most

clock

Avgust 30, 2015   12:05

0

150

Petoro srpskih tenisera sutra na Ju Es openu

Ana Ivanović će 17.00 časova na stadionu Artur Eš igrati protiv slovačke teniserke Dominike Cibulkove. Posle njih na teren izlaze domaća teniserka Venus Vilijams i Monika Puig iz Portorika, a po završetku tog meča počeće duel prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Brazilca Žoaa Souze.

Od 17.00 časova počinje duel Bojane Jovanovski i Lare Aruabarene iz Španije, a taj meč igra se na terenu broj 16. Posle njih na teren izlaze Španac Pablo Anduhar i Tejmuraz Gabašvili iz Rusije, a zatim će Filip Krajinović igrati protiv Kolumbijca Alehandra Gonzalesa.

Jelena Janković će u prvom kolu igrati protiv Francuskinje Osean Dodin. Taj meč je drugi na programu terena broj 13, na kome takmičenje počinje od 17.00 časova.

Odbranu šampionskih titula počeće Amerikanka Serena Vilijams i Marin Čilić iz Hrvatske. Vilijams će igrati protiv Ruskinje Vitalije Djatčenko, a Čilić protiv Argentinca Gvida Pelje.

Sutra će na teren i Rafael Nadal koji takmičenje na Ju Es openu počinje duelom sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske, kao i Ruskinja Marija Šarapova, čija će protivnica biti Australijanka Darja Gavrilova.

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva