:

:

TV Most

Foto: EPA

clock

Jun 14, 2018   19:11

0

140

"Petarda" Rusije protiv Saudijske Arabije


Domaća selekcija bila je bolji protivnik od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka. Veoma bitan momenat za njih odvio se u 12. minutu kada je prvi gol na šampionatu postigao Gazinski, čime je načeo Arabiju i skinuo veliki teret sa leđa svoje selekcije.




Saudijska Arabija je do, i relativno posle primljenog gola, imala solidan procenat lopte u svom posedu, ali nisu uspeli ništa konkretnije da sa njom urade.



Rusi su ipak igrali rasterećenije, što je rezultovalo golom u najboljem trenutku - dva minuta pred kraj prvog poluvremena, kada je Čerišev na efektan način zatresao mrežu protivnika.



U drugom poluvremenu igralo se u znatno sporijem ritmu, bar do burne završnice. Pokušavali su "arapski sokolovi" da igraju egal meč, ali im to nije uspevalo. Sa druge strane Rusija je ponovo bila konkretna i nekoliko puta pretila po gol protivnika.



Prvo je Džuba u 72. minutu, samo par nakon što je ušao u igru, glavom na odličan centaršut Golovina sproveo loptu u mrežu za 3:0 i činilo se da će domaća selekcija bez mnogo napora i dešavanja privesti meč kraju.



Desilo se upravo suprotno, prvo je Čerišov postigao sjajan pogodak sa velike udaljenosti u prvom minutu sudijske nadoknade, a tačku na meč stavio Golovin u četvrtom, kada je veoma preciznim udarcem iz slobodnog udarca matirao golmana protivnika i postavio konačnih 5:0.




 


Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva