:

:

TV Most

clock

Avgust 23, 2015   12:05

0

112

Penzije moraju da prate sudbinu plata

"Neophodne su bile teske mere fiskalne konsolidacije, ali je stav PUPS da sada neki drugi treba da podnesu teret naišao na opsta odobravanja starijih sugrađana", rekao je Krkobabić u okviru letnjeg karanava PUPS 2015 "Svet pripada i nama".

On je poručio da je PUPS, kao partija socijalne pravde, napravila zaokret i preuzela brigu i o zaposlenima i svim korisnicima socijalne pomoći ističući nephodnost dugoročne stabilnosti zašta su potrebna i ekonomska utemeljenost, efikasnost, organizovanost .

U saopštenju je istaknuto i da je lider PUPS-a izrazio zadovoljstvo podrškom koju je dobio u susretima u okviru karavana i spremnošću članova te stranke za lokalne izbore.

Kako je navedeno, Krkobabić je posle susreta sa građanima održao sastanak sa funkcionerima PUPS iz banatskog regiona u sklopu priprema za lokalne izbore.

U saopštenju je istaknuto da se letnji karavan PUPS 2015 približava kraju, a da je tokom leta putovao po celoj Srbiji.

Letnji karavan je obišao do sada osam regiona, a susreti sa predsednicima opstinskih odbora PUPS, članovima, simpatizerima i građanima raznih regiona održani su u Kraljevu, Zlatiboru, Vrnjačkoj Banji, Knjaževcu, Šapcu…

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva