:

:

TV Most

clock

Oktobar 18, 2017   12:05

0

191

Partizan sa optimizmom očekuje meč sa Skenderbegom


Ekspediciju crno belih na aerodromu dočekao je ambasador Srbije u Albaniji Miroljub Zarić.

Od aerodroma do hotela Seraton u kome je smešten Partizan primećene su brojne policijske snsge sa dugim cevima.Obezbedjenje je  na najvišem nivou.Domaćini su preduzeli sve mere jer je UEFA utakmicu Skenderbeg-Partizan proglsila mečom visokog rizika.



Na konferenciji za novinare koja je održana u hotelu Seraton trener crno belih Miroslav Djukić izjavio je da Partizan uvek ide na pobedu ali da on lično ne bi bio nezadovoljan i nerešenim rezultatom..

Očekuje nas težak mec...Skenderbeg je dobra ekipa..šampion Albanije koji naročito kući igra vrlo agrsivan fudbal..nadam se da će sve proteći u najboljem redu  i da će utakmica biti kvalitetna.Dobro smo primljeni u Albaniji a jedanaestorica sa jedne i druge stane pokazaće ko je bolji..rekao je Djukić.

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je da očekuje težak me jer Skenderbeg je izbacio Dinamo iz Zagreba .O njihovom kvalitetu ne treba govoriti rekao je Stojković a na nama je da odigramo najbolje što znamo.

Fudbaleri Partizana treniraće večeras na stadionu lokalnog kluba Dinamo a sutra u 18 časova krenuće put Elbasana.Utakmica Skenderbeg-Partizan igraće se u četvrtak od 21.05 na Elbasan areni.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva