:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 09, 2015   20:23

0

157

Otvorene kapije 15. Egzit festivala

Prvi koncert na Mejn stejdžu (Main stage) odsviraće domaći bend Goblini, koji su najavljeni za 20 časova, a to će ujedno biti i zvanično otvaranje festivala.Na Fusion bini, na kojoj će svirati domaće, regionalne i svetske rok i indi atrakcije, koncerti su počeli u 19.00 nastupom Boba Kneževića i i Cotomašine, kako bi muzikom dočekali prve posetioce.

Ta bina trebalo je da ugosti i popularnog Damira Urbana i njegov bend "Urban&4", ali je nastup otkazan zbog nepredviđenih okolnosti. Na njoj će nastupiti Partibrejkersi, Darkvud dab (Darkwood Dub), Lola Marš (Marsh) i Artan Lili.

Policija i ostale službe angažovane su tokom Egzita kako bi vodili računa o sigurnosti. Prema prvim podacima, početak festivala prolazi mirno, a grad je spreman da prihvati veliki broj turista koji će u narednim danima boraviti u njemu.

Egzit festival trajaće u Novom Sadu do 12. jula, a tokom četriri dana nastupiće Emeli Sande, Kepital sitiz (Capital Cities), Milki čens (Milky Chance), Fejtles (Faithless), Martin Gariks, Motorhed (Motorhead), Tom Odel i mnogi drugi aktuelni bendovi i di-džejevi.

Nakon završetka Egzita, žurka se seli na plažu Jaz u Budvi u Crnoj Gori, gde će biti održan Si dens (Sea Dance) festival, takođe u organizaciji Egzit tima.

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva