Vesti
Opština Zvečan nastavlja ulaganja u infrastrukturne projekte

14:06, 22.06.2018

|

Izvor: TV Most, Opština Zvečan

U cilju modernizacije, ulepšavanja naše opštine i kreiranja boljih uslova za naše sugrađane počeli su radovi na rekonstrukciji trotoara u ulici Kralja Petra I u ukupnoj dužini od 645 metara, rekao je gradonačelnik Zvečana Vučina Janković.

arhivska fotografija

Radovi podrazumevaju totalnu rekontrukciju trotoara uz zamenu ulične rasvete i instalaciju autobuskog stajališta na potezu od UNHCR do ulaza u železničku stanicu u Zvečanu.


Janković ističe da je ulaganje u obnavljanje infrastrukture naše opštine neophodno u cilju omogućavanja bezbednog i modernog okruženja za naše sugrađane, našu decu i sveposetioce opštine Zvečan.


"Opština Zvečan se može pohvaliti radom na šest infrastrukturnih projekata koji će do kraja 2018. godine učiniti opštinu Zvečan modernijom i omogući svim građanima nesmetano i bezbedno kretanje našom opštinom. Početkom sledećeg meseca započinjemo kompletnu rekonstrukciju pešačke staze u ulici Kralja Milutina u ukupnoj dužini od 293,5 metara koja podrazumeva popločavanje pešačke staze vibro presovanim pločama sa završnom kvarcnom obradom, postavljanje ulične rasvete, pratećeg urbanog mobilijara i sađenje dekorativnih sadnica sa metalnom zaštitom", istakao je Janković.


On je dodao da  lokalna samouprava svojim radom nastoji da opština Zvečan svojim infrastrukturnim i ljudskim kapacitetima privuče nove investicije, projekte i otvori nova radna mesta koja će omogućiti građanima Zvečana bolju budućnost.


Radovi su započeli 21.juna 2018. godine a završetak radova se očekuje krajem jula 2018. godine.

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design