Vesti
Oprez zbog mokrih kolovoza i pojačanog saobraćaja

10:43, 18.06.2017

|

Izvor: RTS, Tanjug

Vozače danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja na putevima ka Makedoniji, Crnoj Gori kao i na svim ostalim frekventnijim putevima u Srbiji, a promenljivo vreme uz kišu usloviće ponegde mokre kolozvoze, pa Auto-moto savez Srbije vozače poziva da voze oprezno i kad osete znake umora, prave pauzu na putu.
"Podsećamo da su najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda, pored neprilagođene brzine i vožnje pod dejstvom alkohola, umor od duge vožnje bez odmora i pauze", navodi se u saopštenju.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Danas u periodu od 07-13 časova, u Beogradu će se izvoditi radovi na zameni pregorelih sijalica, na delu auto-puta prvog A reda broj 1, od Mostarske petlje do Autokomande, u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva preticajna saobraćajna traka.

Završeni su radovi na presvlačenju kolovoza u okviru radova na sanaciji mosta Krivaja, na delu državnog puta prvog A reda broj 1, odmah nakon petlje "Feketić" i saobraćaj je normalizovan na ovom putnom pravcu.

Nastavljaju se radovi na asfaltiranju dela državnog puta drugog A reda broj 170, deonica Rogačica-Bajina Bašta. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo", od 16. juna do 1. septembra doći će do obustave saobraćaja, na državnom putu prvog A reda broj 1, na petljama "Sirig", i "Zmajevo". Saobraćaj će za vreme trajanja radova biti preusmeren na petlje : "Vrbas", "Srbobran 2" i petlju "Novi Sad".

Zbog radova na redovnom održavanju mostova preko Crnih Bara na auto-putu Beograd-Niš, koji se nalaze između Jagodine i Ćuprije, biće promenjen način odvijanja saobraćaja.

Radovi će se izvoditi u fazama. U prvoj fazi, predviđeni su radovi u smeru ka Beogradu zbog kojih će saobraćaj biti obustavljen u ovom smeru i preusmeren na suprotnu stranu auto-puta na smeru ka Nišu, kojim će se saobraćaj odvijati dvosmerno.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design