:

:

TV Most

clock

April 25, 2017   12:05

0

114

Okland, 60 tinejdžera napalo i opljačkalo putnike u vozu

Kako su očevici naveli i kako se vidi na snimcima sa nadzornih kamera, između 40 i 60 tinejdžera preskočilo je naplatnu rampu na stanici Koliseum u Oklandu u zalivskoj oblasti San Franciska u subotu, prenosi AP.

Oni su potom ušli u voz koji se zaustavio na stanici i oteli torbe i telefone od sedam putnika, a zatim pobegli pre nego što je policija stigla da odreaguje, izjavila je portparolka lokalne saobraćajne službe zalivske oblasti San Franciska Ališa Trost.

Dve osobe pretrpele su lakše povrede u predelu lica i pružena im je lekarska pomoć na licu mesta, rekla je Trost.

Vlasti su pregledale snimke nadzornih kamera u pokušaju da identifikuju osumnjičene i planirale su da slučaj podele sa gradskom policijom, saopštili su zvaničnici.

U lokalnom prevozu dogodio se niz pljački što je navelo vlasti da poslednjih nedelja angažuju policijske jedinice. One prate mesta napada kako bi povećale prisutnost policije na tim stanicama.

"Već su grupe ljudi uskakale u lokalne vozove, krale telefone i iskakale. Ali pljačka u kojoj učestvuje 40 do 60 osoba je veoma retka", rekla je Trost i dodala da nije bilo prijava o korišćenju oružja pri napadu.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva