TV Most - OEK “Sinergija” na Dan zaljubljenih poručuje: “Volite se!”
Vesti
OEK “Sinergija” na Dan zaljubljenih poručuje: “Volite se!”

14:26, 14.02.2018

|

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Srpska pravoslavna crkva danas proslavlja Svetog Trifuna. Međutim, mnogi mladi danas obeležavaju i Dan zaljubljenih.

Tim povodom, Omladinsko- edukativni klub Sinergija, treću godinu organizuje uličnu akciju, koja ima za cilj da podseti mlade na značaj ljubavi.


Više od 100 ruža i 70 ljubavnih poruka u obliku srca podeljeno je mnogim Mitrovčankama i Mitrovčanima.


Poruke i slogani poput „Budi muško ― zaljubi se!“ i „Platite vi nama piće nekad!“ uzvikivani su putem megafona za vreme cele akcije.


Jovana Stojanović iz Sinergije kaže da je ovo lep povod da se pomene ljubav.


“Ovo je način da skrenemo pažnju mladim ljudima, ne samo mladima, već I straima, da treba da iskazuju ljubav prema osobama koje im znače, bilo da su to njihovi partneri, deca ili bilo ko iz njihovog okruženja” kaže Stojanović.


Nenad Todorović sa Međunarodnog poslovnog  koledža koji finansijski podržava ovu akciju kaže da je njihov cilj  da skrenu pažnju javnosti na problem neravnopravnosti žena i muškaraca u našem društvu, ali i da širimo ljubav među svim našim sugrađanima.


“Ono što je nama bitno je da se mladi nasmeju,da budu srećni da budu zadovoljniji i ovaj dan je prilika da se nešto tako učini.Samim tim mi želimo da pohvalimo Sinergiju koja je Nevladina organizacija koja ovde radi prave stvari ”  dodaje Todorović.

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design