:

:

TV Most

Foto: Radio Gračanica

clock

Novembar 24, 2017   12:05

0

284

Održano donatorsko veče u Crnoj Gori za raseljene sa KiM


Domaćin večeri, ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori Zoran Bingulac , zahvalio je svim dobrim ljudima koji su se odazvali pozivu uz očekivanje da ovo neće biti i poslednje humanitarno veče.

Pored ambasade Srbije, donatorsko veče podržano je i od strane Komisije za nestala lica Vlade Republike Srbije kao i Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Zamenik direktora Kancelarije Željko Jović pozdravljajući prisutne naglasio je da su svi svojim dolaskom izbrisali sve ono što ih možda razlikuje.

„Ovde smo iz više država i različitih opredeljenja ali smo danas svi jedno i namerni smo da pomognemo. Ovo je samo jedan u nizu dana kada moramo da pomognemo onima koje smo zaboravili“,naglasio je Jović.

Donatorskoj večeri prisustvovao je i ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, koji je izjavio da moramo da poštujemo žrtve i svu patnju i bol porodica nestalih,izbeglih i raseljenih i da i ovo veče ali i svaki naredni dan bude dan milosrđa.

Humanitarno veče održano je i u cilju čuvanja od zaborava stradanja , kroz prezentovanje filma “ Univerzum bola“ ,autora Ranka Đinovića.


Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva