:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Avgust 17, 2018   10:14

0

296

Odbor za KiM podržaće humanitarnu akciju UR "Podrži me"


Arlov će u okviru ove akcije u ponedeljak 20.avgusta u 10 časova ispred biste Kneza Lazara u Kosovskoj Mitrovici podeliti 2. 400 evra ili šest stipendija po 400 evra za šestoro dece koje već duže vreme stipendira  Odbor iz Republike Srpske.  Odbor, zahvaljujući humanim ljudima Republike Srpske, godišnje izdvoji 7. 200 evra za ovih šestoro dece.



Ispred biste Kneza Lazara biće deca, mladi iz Udruženja roditelja „Podrži me“ i njihovih 110 članova porodica sa kutijom dobrovoljnog priloga za odlazak ove bolesne dece i mladih sa posebnim porebama na rehabilitaciju.



Arlov poziva građane Kosovske Mitrovice, javne ličnosti, privrednike, privatna i javna preduzeća sa Kosova i Metohije da u ponedeljak 20.avgusta u 10 časova ispred biste Kneza Lazara podrže zajedno ovu veliku humanitarnu akciju i pomognu ovoj deci i maladima. Svojim prilogom i donacijom učiniće veliko humano delo. Ova  deca, mladi sa posebnim potrebama imaju pravo i zaslužuju život kao njihovi vršnjaci. 

Arlov će u nedjelju 19.avgusta na Preobraženje Gospodnje prisutvovati hramovnoj slavi i uručiti jednokratnu pomoć porodici Marine i Vladimira Ristića u Prilužju. U toku trodnevne posete posetiće i Gračanicu.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva