:

:

TV Most

clock

Jul 11, 2015   12:05

0

322

Očekuje se pojačan saobraćaj

Kako se navodi, vreme zadžavanja na graničnim prelazima je promeljivo, jer su zbog turističke sezone i pojačanog saobraćaja česte promene.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije,na GP Horgoš, puntička vozila, na ulazu u Srbije čekaju oko 60 minuta. Preporučuje se korišćenje manje frekventne GP sa Mađarskom, kao što su Bački Breg i Kelebija. Samo za putnička vozila od 7-19 časova otvoreni su, GP Bajmok, Bački Vinogradi i Đala koje mogu koristiti osim državljana srpske i mađarske nacionalnosti i putnici iz EU, Švajcarske, Norveške i Irske.

Sa Hrvatskom na GP Batrovci na ulazu u Srbiju zadržavanja su do 30 minuta. U satima jakog saobraćaja preporučuje se altarnativni GP Šid.

Ka Crnoj Gori na GP Gostun zadržavanja su oko pola sata, koristite prelaze Jabuku ili Mehov Krša.

Na GP sa Makedonijom zadržavanja su oko 30 minuta, a slično vreme zadržavanja je i na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj na Gradini. Prema Informacijam JP Putevi Srbije iz sektora za naplatu putarine, svi raspoloživi kanali za naplatu su u funkciji, pa se ne očekuju duža zadržavanja od 15 min.

Prema Informacijam JP Putevi Srbije iz sektora za naplatu putarine, svi raspoloživi kanali za naplatu su u funkciji, pa se ne očekuju duža zadržavanja od 15 minuta.

Zastoja nema, osim na deonicama gde se izvode radovi zbog čega je režim obavljanja saobraćaja izmenjen saobraćajnom signalizacijom koju vozači moraju poštovati.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne polcije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 87 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 48 osoba povređeno, a jedna osoba je smrtno stradala.

Istovremeno, u Beogradu su zabeleženo 46 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 20 osoba povređeno.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva