:

:

TV Most

clock

April 01, 2015   12:05

0

196

Objavljeni javni pozivi za prodaju 8 preduzeća

Javni pozivi su objavljeni za Izdavačko preduzeće Rad iz Beograda, Elektroizgradnju iz Bajine Bašte, Potisje-precizni liv iz Ade, Galpres iz Leskovca, Autotransport Adrani iz Kraljeva, Betonjerku iz Sombora, DIB iz Bujanovca i beogradski Trem.

Sva preduzeća, kako je navedeno u saopštenju Agencije, privatizovaće se metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem i to od 20. maja do 8. juna.

Početna cena za Izdavačko preduzeće Rad iz Beograda iznosi 2,68 miliona evra, pri čemu je rok za dostavljanje ponuda 6. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 20. maja.

Početna cena za Elektroizgradnju iz Bajine Bašte iznosi 834,7 hiljada evra, rok za dostavljanje ponuda je 18. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 1. juna.

Za Potisje-precizni liv iz Ade početna cena iznosi 1,18 miliona evra, rok za dostavljanje ponuda je 18. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 8. juna.

Za Galpres iz Leskovca početna cena iznosi 96,6 hiljada evra, rok za dostavljanje ponuda je 18. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 1. juna.

Početna cena za Autotransport Adrani iz Kraljeva iznosi 660 hiljada evra, rok za dostavljanje ponuda je 8. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 25. maja.

Betonjerka iz Sombora će biti ponuđena na prodaju po početnoj cena od 1,39 miliona evra, rok za dostavljanje ponuda je 18. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 1. juna.

Za DIB iz Bujanovca početna cena iznosi 2,35 miliona evra, rok za dostavljanje ponuda je 11. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 22. maja.

Trem iz Beograda vhe biti ponuđen po početnoj ceni od 707,9 hiljada evra, rok za dostavljanje ponuda je 15. maj, a javno otvaranje ponuda će se održati 2. juna.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva