:

:

TV Most

clock

Oktobar 05, 2015   12:05

0

164

Obeležavanje Dečije nedelje u Gračanici

Kao i prethodnih godina, PU „Đurđevak“ je pripremila bogat i veoma interesantan program za roditelje,meštane i institucije.

Gostujući u Jutarnjem program Radio Gračanice, direktorica ove ustanove Verica Arsić,rekla je da obeležavanje počinje danom otvorenih vrata,tokom koga roditelji, bake, deke i ostali članovi porodice mogu da obiđu PU „Đurđevak“.

„Sutra ćemo, sada već tradicionalno, posetiti gradonačelnika i opštinu, gde će gradonačelnik decu upoznati sa dečijim pravima, a deca će u okviru programa prikazati tradicionalnu Kosovsku svadbu “, rekla je Arsićeva.

Za sredu su planirane igre bez granica, gde u raznovrsnim takmičenjima učestvuju roditelji i deca, istakla je Arsićeva i dodala da se u četvrtak nadaju poseti jednom malom pozorištancetu, a petak će biti dan slobodnih aktivnosti.

Novina u radu PU „Đurđevak“ od nedavno je ta, da deca nižih razreda imaju mogućnost boravka u ovoj ustanovi od ranih jutarnjih sati pa sve do popodneva. Radnici ove ustanove vode decu u školu i po završetku časova ponovo vraćaju u ustanovu do dolaska roditelja, što je olakšavajuća okolnost za roditelje koji su radno angažovani.

PU „Đurđevak“ ima osam objekata i to u Sušici, ÄŒaglavici, Lapljem Selu, Brnjici, Preocu, Gračanici i jedno odeljenje pri školi.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva