:

:

TV Most

Foto: Foto RTS

clock

Jun 18, 2018   12:27

0

134

Noževi,palice i čekići u objekatima koje koriste migranti u Bihaću


Prilikom jučerašnjeg pretresa policija je u objektima Đačkog doma u Borićima, nedovršene zgrade Doma penzionera i drugim lokacijama za koje su postojala operativna saznanja da se koriste za smeštaj migranata pronašla 36 noževa, dve palice, čekić, skalpele, noževe za skalpel, makaze i odvijače, prenosi portal Kliks.ba.



"Nakon izvršenog pretresa sudu će biti dostavljen izveštaj o izvršenom pretresu i biće obaveštena Služba za poslove sa strancima", izjavila je portparolka MUP-a Snežana Galić.



Cilj pretresa, sprovedenog po naredbi Opštinskog suda u Bihaću, bio je pronalazak tragova i predmeta koji potiču iz krivičnih dela, kao tragova i predmeta koji se koriste za vršenje prekršaja.



U jučerašnjoj akciji učestvovalo je više od 100 policijskih službenika Uprave policije MUP-a Unsko-sanskog kantona, a aktivnosti su rezultat poslednjih dešavanja na području tog kantona i uznemirenosti javnosti nakon ubistva migranta u Velikoj Kladuši.



Portal Kliks.ba saznaje i da će Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona biti predata dvojica migranata iz Alžira i Palestine koje se sumnjiče za ubistvo Marokanca A. L. koje se dogodilo u petak u Velikoj Kladuši. 


Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva