:

:

TV Most

clock

Decembar 01, 2015   12:05

0

134

Novogodišnji Coca-Cola karavan od 15. decembra

Istovremeno, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Coca-Cola će preurediti po jednu prostoriju u domovima širom Srbije kojima će biti upućena i donacija u knjigama po završetku karavana, 1. januara 2016. godine.

Predstavnica kompanije Coca-Cola Milica Stefanović pozvala je sve građane da se pridruže dobrotvornoj akciji kako bi doneli osmehe na lica mališana u domovima i učinili im novogodišnje praznike posebnim.

Ona je zahvalila Ministarstvu za rad i partnerima koji su se pridružili akciji na pomoći i podršci da se pokrene još jedan karavan sa plemenitim ciljem.

"Nadamo se da će se svi građani dobre volje odazvati pozivu i da će karavan na putu kroz Srbiju sakupiti puno knjiga, šireći radosti u svim gradovima u kojima se bude zaustavljao", izjavila je Stefanović.

Karavan na put polazi 15. decembra iz Beograda ispred Ušće šoping centra gde će svi građani moći da dođu, donesu knjige i zabave se.

Program počinje u 18 sati, a posetioci će imati prilike da uživaju u dečjoj predstavi, nastupu domaćih YouTube zvezda, finalista ovogodišnjeg X Faktora i druženju i fotografisanju sa Deda Mrazom.

Na putu kroz Srbiju, karavan će posetiti Sombor 16. decembra, dan kasnije Novi Sad, Valjevo 20. decembra, Užice 21. decembra, Kruševac 24. decembra, Vranje 25. decembra, Niš 28. decembra, Kragujevac 29. decembra i Negotin 30.

Coca-Cola karavan će 1. januara biti u Ulici otvorenog srca u Beogradu.

Podršku u realizaciji karavana pružili su i partneri kompanije Coca-Cola, izdavačka kuća "Laguna", i kompanije Canon i DexyCo.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva