:

:

TV Most

clock

Mart 09, 2015   12:05

0

170

Novi program Sosijete ženeral banke u Srbiji

Dobavljači na ovaj način lakše naplaćuju svoja potraživanja, obezbeđuju tekuću likvidnost po atraktivnim stopama, manje se oslanjajući na druge tipove finansiranja (84, dozvoljeni minus, krediti i slično, navodi se u saopštenju Šosijete ženeral banke.

Ta banka je u prilici da prva na tržištu ponudi ovaj jedinstven model finansiranja, sa dodatnom ulogom i agenta za plaćanje za svoje klijente koji imaju veliki broj dobavljača.

"Ulaganje u ovu jedinstvenu platformu i njeno uspešno sprovođenje potvrđuje naš inovativni pristup optimizaciji procesa, koji će našim partnerima i nama omogućiti da unapredimo poslovanje u Srbiji," rekao je predsednik Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke Srbija Frederik Kuen.

On je ukazao da ta banka na ovaj način potvrđuje i svoju snažnu posvećenost da ostane jedan od ključnih igrača na srpskom tržištu, na kome posluje već 38 godina, uz konstantne napore da poveća poverenje i zadovoljstvo svojih klijenata.

Finansiranje se sprovodi kroz elektronsku platformu koja predstavlja vrhunsko dostignuće u toj oblasti, koja u realnom vremenu omogućava pristup informacijama svim učesnicima (84, dobavljač, kupac, banka).

U praksi, to znači da dobavljači mogu da se opredele da im Sosijete ženeral banka uplati sredstva na osnovu odobrene fakture, pre dana njenog dospeća.

Sosijete ženeral Srbija je deo Sosijete ženeral grupe koja u 76 zemalja sveta ima 148.000 zaposlenih i 32 miliona klijenata. U Srbiji ta banka posluje već 38 godina i ima mrežu od 104 ekspoziture i više od 1.400 zaposlenih.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva