:

:

TV Most

clock

Januar 17, 2018   12:05

0

203

Novi podaci o ubistvu Ivanovića


Istražni tim, kako je navedeno, čine specijalizovani pripadnici službi za ovakve slučajeve, slučajeve teških krivičnih dela, forenzičara, obaveštajnih službi i zvaničnika Direkcije za međunarodnu saradnju.



Tim je, dodaje se, maksimalno angažovan na obradi svih podataka vezanih za ubistvo Ivanovića.


Navodi se da je u dosadašnjoj istrazi identifikovan vlasnik zapaljenog automobila  tipa "Opel Astra", koji se dovodi u vezu sa ovim ubistvom.



Sve aktivnosti koje se obavljaju u okviru Kosovske policije,  koordiniraju se i sprovode pod nadležnošću Osnovnog tužilaštva u Mitrovici.



Takođe, paralelno sa istražnim radnjama Kosovske policije preduzete su i određene mere na povećanju stepena bezbednosti, uključujući povećano prisustvo pripadnika policije na nekoliko lokacija koje su identifikovane kao osetljive kako bi se sprečilo bilo kakav incident.



Kosovska policija i dalje poziva na saradnju sve građane i zahvaljuje svima na informacijama koje su do sada dostavljene policiji



Ivanović, lider Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda,ubijen je juče ujutru u ulazu zgrade, gde se nalazi ta stranka u Severnoj Mitrovici.



Ivanovića je ubila, za sada, nepoznata osoba/e sa šest metaka iz vatrenog oružja kalibra 9k19 mm, a sumnja se da je oružje imalo prigušivač.



"Sada smo u procesu analize svih do sada prikupljenih dokaza. Posebno se ekstrahuje, analizira i ocenjuje video snimak sigurnosnih kamera koje su bile u blizini mesta ubistva i drugi materijalni dokazi", navodi se u saopštenju Kosovske policije.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva