:

:

TV Most

Foto: Foto Tv Most

clock

Septembar 10, 2015   10:08

0

208

Nova akademska godina - bolji uslovi za studente

Studentski centar u Kosovskoj Mitrovici potpuno je spreman za početak nove akademske godine. Zhvaljujući angažovanju zaposlenih , i pre svega pomoći i pdršci Vlade Republike Srbije i ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja oko 1 700 studenata boraviće u uslovima koji nimalo ne zaostaju od onih koje imaju njihovi vršnjaci u drugim univerzitetskim centrima u Srbiji.

U narednoj godini budžetska sredstva resornog ministarstva biće pre svega usmerena na rešavanje ključnih problema, počeće izgradnja sopstvene kotlarnice kako bi problem grejanja bio rešen dugoročno , a sam centar i svi prateći objekti biće ograđeni u cilju bolje bezbednosti studenata .

,,U predhodnim godinama jedan od problema bio je i snabdevanje centra, jer su u par navrata kamioni sa robom iz Srbije zadržavani na administrativnom prelazu.Vlada Srbije i ministarstvo prosvete radiće na rešavanju i ovog problema kako bi se studentima obezbedili adekvatni uslovi za studiranje,, rekao je prilikom posete studentskom centru pomoćnik ministra prosvete Ljubiša Antonijević .

Izvor: Tv Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva