:

:

TV Most

clock

Septembar 24, 2017   12:05

0

122

"Normalizovano stanje u Advokatskoj komori Beograda"



"Pozivamo sve advokate Beograda da stavimo tačku na sve dosadašnje podele koje su proteklih godina samo slabile advokaturu, kao i da se u narednom periodu što više kolega uključi u rad advokatske komore kako bi doprineli odbrani interesa profesije", navodi se u saopštenju.



U saopšenju se navodi da je posle četiri meseca krize stanje u AKB konačno normalizovano i da je "novoizabrano rukovodstvo na čelu sa predsednikom Jugoslavom Tintorom u posedu svih prostorija komore".



Dodaje se i da novo rukovodstvo rukovodi celokupnom službom, raspolaže novčanim sredstvima na računu, prima poštu i obavlja javna ovlašćenja.



Navodi se i da advokat "Vladimir Gajić više ne uzurpira prostorije komore, ne rukovodi zaposlenima u službi, nema pristup sajtu komore, nema pristup telefonima".



Dodaje se i da Gajić "nikada nije ni primao poštu, niti raspolagao novčanim sredstvima, niti ga je priznavala Advokatska komora Srbije koja bi kao drugostepeni organ trebalo da odlučuje o odlukama donetim u upravnom postupku".




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva