:

:

TV Most

clock

Jul 23, 2015   12:05

0

122

Nikoliću uručeno pismo zahvalnosti Si Djipinga

U saopštenju Pres službe predsednika navedeno je da je nakon intenzivnih susreta koje je Nikolić u prethodnom periodu imao sa visokim kineskim zvaničnicima i predstavnicima brojnih kineskih kompanija koje posluju ili nameravaju da započnu poslovanje u Srbiji, kao i velikog doprinosa predsednika Nikolića da odnosi dve države budu maksimalno poboljšani, kineski predsednik Si Ðiping uputio je pismo zahvalnosti.

"Pridajem veliki značaj razvoju odnosa Kine i Srbije i želim da sa vama zajednički ulažem napore da nastavimo učvršćivanje tradicionalnog prijateljstva Narodne Republike Kine i Republike Srbije", pise u pismu.

Kineski predsednik je dodao da želi da sa Nikolićem zajednički podstiče međusobno političko poverenje, proširuje praktičnu saradnju, zajedno unapređuju strateško partnerstvo kako bi još više napredovalo i doprinelo blagodeti dveju zemalja i dva naroda.

Predsednik Si Ðiping je u pismu izrazio i veliko zadovoljstvo što će se u septembru ove godine sresti sa predsednikom Nikolićem.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva