:

:

TV Most

clock

Jun 26, 2015   12:05

0

131

Niko od srpskih turista u Tunisu nije povređen

Državljana Srbije ima u hotelima pored hotela i plaže gde se desio teroristički napad i prema prvim saznjanjima turističkih agencija iz Srbije, niko od njih nije povređen, jer je već obavljena pojedinačna provera 95 odsto svih srpskih turista, a za ostale se pretpostavlja da su u momentu napada bili izvan pomenute lokacije, rekao je Seničić.

Direktor YUTA je preneo da je samo mesto napada u Susu opkoljeno jakim bezbednosnim snagama, tako da nije moguće saznati novosti i pojedinosti koji su turisti stradali, odnosno, koje su nacionalnosti.

Seničić je napomenuo da se jedan deo srpskih turista večeras vraća iz Tunisa, a druga treba da krene čarter letovima u tu mediteransku zemlju, rekao je Seničić i dodao da građani Srbije sami odlučuju da li će ići na to područje ili ne, s obzirom da u Tunisu nije zavedeno vanredno stanje.

Ukoliko neko od turista odustane od uplaćenog aranžmana, iz straha za svoju bezbednost ili članova svoje porodice, turistička agencija mu može ponuditi drugi turistički aranžman ili obeštećenje, objasnio je Seničić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva