:

:

TV Most

clock

Januar 21, 2016   12:05

0

118

Nema nesigurnosti zbog izbora, biće investicija

"Svi sa kojima sam razgovarao rekli su samo jednu stvar - da im je važno da Srbija ostane stabilna. I oni su potpuno uvereni u to", rekao je Vučić novinarima.

Kako je istakao, učesnici foruma sa kojima je razgovarao tražili su garancije da će Srbija nastaviti sigurnim čvrstim putem u reforme, kao i da žele da Srbija bude stabilna, kao što je sada.

"Svaku vrstu uveravanja za to su i dobili i mislim da ne osećaju apsolutno nikakvu nesigurnost po tom pitanju. Nama je od 18. februara do 1. marta u toku četvrta revizija sa MMF-om i ako i to prođemo, potpuno je besmisleno da posle toga bilo ko to prekine", rekao je Vučić novinarima.

On je istakao i da nema nikakvih sumnji da će u Srbiji biti novih investicija, podsetvši na podatak da je prošle godine, kada nije bilo većih privatizacija (Telekom, Aerodrom...) bilo milijardu i 600 milona evra investicija.

"Da bismo mogli dobro da živimo, nama je potrebno da to bude u kontinuitetu preko dve milijarde i zato su nam ovakve zemlje koje se šire, koje imaju odlične ekonomije, kao što je Švedska veoma važne", zaključio je Vučić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva