Vesti
Nedimović: Brnabić ima apsolutnu podršku SNS

09:39, 18.06.2017

|

Izvor: Blic, Tanjug

Ana Brnabić ima apsolutnu podršku Srpske napredne stranke (SNS) za predsednicu Vlade Srbije, kaže ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.
- Mi smo na predsedništvu (SNS) doneli odluku jednoglasno i ovlastili predsednika Vučića, iako je njegovo ustavno ovlašćenje da predloži premijera. Ana Brnabić ima apsolutnu podršku tako da je to potpuno nesporno - rekao je Nedimović za TV Pink.

On je naveo da su juče održane sednice beogradskog, novosadskog i sremskomitrovačkog odbora SNS, i da su članovi stranke pružili apsolutno punu podršku predlogu za mandatara.

Povodom najava Dragana Markovića Palme i Muamera Zukorlica da neće podržati Anu Brnabić za premijera, Nedimović kaže da ima i u SNS onih koji misle da stvari treba da izgledaju drugačije, ali da ne može "svako da bude sve".

- Kad dođe do formiranja vlade, onda porastu apetiti svima. Svako bi da bude sve, a ne mogu svi da budu sve - rekao je Nedimović.

Ministar je kazao da je juče razgovarao sa mandatarkom o stvarima koje se tiču poljoprivrede i da ona vredno radi na pripremanju "cele te priče".

- Puna podrška predsedniku za predlog mandatara. Daćemo sve od sebe da ovo izađe onako kako treba - rekao je Nedimović.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design