:

:

TV Most

clock

Septembar 19, 2015   12:05

0

115

Ne želim da država više pomaže klubovima

"Daću sve od sebe da se politika odatle skloni i da država daje što manje, a da uzima što više. Nikome neću dozovliti da reketira državu, da misli da od države otme sve što hoće. Pošteno govorim, jer je moj posao da brinem o kasi države", rekao je Vučić na televiziji Pink.

Vučić je naveo da će biti teško da dođe do privatizacije, jer je "niko ne želi".

"Sreće nema bez privatizacije, jer svi traže da država pomogne, a ja neću da država pomaže, mnogo je ona pomagala", kazao je srpski premijer.

On je rekao da bi voleo da država daje mnogo manje novca klubovima i da bi zbog toga želeo da se počne s privatizacijom.

Vučić, koji je deklarisani zvezdaš, kazao je da crveno-beli igraju "svoj najbolji fudbal u poslednjih 15 godina".

"Očigledno da je odlazeća uprava uspela da napravi dobre rezultate, dobar tim. Zadovoljan sam što neće biti nikoga iz Srpske napredne stranke u upravi. Očigledno je da su ovakvim rezultatima navijači bili nezadovoljni. Želim im mnogo uspeha i sreće sa novim rukovodstvom", rekao je Vučić.

Premijer je dodao da je veoma srećan zbog pobede fudbalera Partizana nad AZ Alkmarom u Ligi Evropa.

"Veoma sam srećan zbog pobede Partizana nad Holanđanima, čestitao sam rukovodstvu i treneru, i verujem da će nastaviti da pobeđuju", naveo je Vučić.

Kada je reč o sponzorstvima Zvezdi i Partizanu, Vučić je rekao da njih finansiraju srpske kompanije i da mu je smešno kada neko kaže da je NIS ruska kompanija.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva