:

:

TV Most

clock

Avgust 30, 2015   12:05

0

141

Ne idem u Partizan, kupila me Lekija!

-Dogovorio sam se, ali sa Lekijom iz Gdanjska. Idem u Poljsku, to je moja definitivna odluka – kategoričan je Krasić na početku razgovora iz svog istanbulskog doma koji će napustiti narednih dana.

Sve je bilo spremno za čestitke, one su bile pripremljene zbog parafa saradnje sa šampionom Srbije, a Krasić tvrdi da je realizacija zaista bila jako blizu.

-Jedino što je na kraju presudilo kod odluke da izaberem Lekiju, a ne Partizan je razgovor sa porodicom. Već smo 11 godina u inostranstvu, smatrali smo da bi nam bilo teško da se vraćamo u ovom trenutku u Srbiju i opredelio sam se za Poljsku.

Posle svega što se izdešavalo iskusni vezista je i bez prethodnog pitanja osetio potrebu da se obrati rukovodstvu i navijačima Partizana.

-Imam veliko poštovanje prema Partizanu i njegovim navijačima. Radi se o ogromnom klubu, koji ima veliku tradiciju i uvek najviše ambicije. Moram da napomenem da su ljudi iz kluba bili veoma korektni prema meni, fenomenalni, krajnje ljubazni i zaista osećam potrebu da im se nekada kada budem bio u prilici odužim. Ako Bog da srešćemo se, ko zna, nikada ne bih zatvarao vrata pred ponudom kluba kakav je Partizan.

U poslednja dva dana priča je bila intenzivirana do te mere da je Fenerbahče bio spreman da plati kompletna primanja Krasiću za vreme njegovog boravka u Partizanu.

-Moram da naglasim da novac ni u jednom trenutku nije igrao glavnu ulogu u celoj priči. Partizanu hvala do neba za sve što je učinio da se transfer realizuje, Fenerbahče je bio spreman da učini ustupke, ali ponoviću razgovor sa porodicom me je opredelio za odlazak u Poljsku. Raskinuo sam ugovor sa turskim klubom i očekuje me potpis na dvogodišnji ugovor sa Lekijom.

Posle godine koju su „pojeli skakavci“ došao je trenutak da Miloš Krasić konačno podseti na dane kada je bio neizostavni šraf nacionalnog tima.

-Nadam se da je došlo vreme da se vratim na stare staze uspeha. Partizan sam odbio na početku prelaznog roka upravo zbog najava da bih kod novog trenera mogao da zaigram zapaženu ulogu, ali kada su kasnije stigli Van Persi i Nani bilo mi je jasno da od toga nema ništa. Dosta mi je više sedenja na klupi i tribinama, želim da igram fudbal – završio je nesuđeni Partizanov novajlija Miloš Krasić.

Izvor: Večernje novosti

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva