:

:

TV Most

clock

Maj 23, 2018   12:05

0

116

Nastavljena rasprava o amandmanina na leks specijalis


Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je tom prilikom da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić osmislio projekat pomoći svim pripadnicima struktura bezbednosti, te da je insistirao da se pronađu mehanizmi da se zaposlenima u tom sektoru pomogne i život učini lakšim, kako bi im se pokazalo da smo zahvalni na onome što rade.


Dodao je da postoji niz specifičnosti zašto baš pripadnici bezbednosnih struktura, a ne i svi ostali, treba da budu obuhvaćeni ovim programom stanogradnje.


"Oni imaju i beneficirani staž sa razlogom i zato što rade posao koji je ne manje odgovoran od drugog posla, ali je specifičan i zbog te specifičnosti ima određene privilegije, kao što ima i određene teškoće", rekao je Vulin.


Tokom rasprave, ministar je ponovio da će i u Beogradu cena kvadrata biti najviše 550 evra, uključujući PDV od 10 odsto.


S druge strane, opozicija se izjasnila da nema ništa protiv da se grade stanovi koje zaposleni u policiji, vojsci i drugim službama mogu da kupe po subvencionisanim cenama, ali su ocenili da su kriterijumi za to nejasni.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva